Politica de Confidențialitate

PREAMBUL

Acest document descrie politica de confidențialitate și de securitate a datelor de afaceri și a datelor cu caracter personal pe care SAGE BPM Consulting le colectează și le prelucrează în desfășurarea proceselor de afaceri.
SAGE BPM Consulting desfășoară activități de consultanță în afaceri, consultanță pentru conformitatea cu Regulamentul privind protecția datelor cu caracter personal a persoanelor fizice și drept urmare protecția datelor dumneavoastră este importantă pentru noi.

INFORMAȚIILE PE CARE LE COLECTĂM

Colectăm exclusiv datele personale ale administratorilor și al reprezentanților legali ai societăților și organizațiilor cu care avem contracte comerciale, respectiv nume și prenume, adresa de email și numarul de telefon.
În desfașurarea contractelor noastre comerciale colectăm datele minim necesare executării contractelor, astfel încât să micșorăm riscul pierderii unor date confidențiale ale clienților noștri.
Livrabilele care rezultă ca urmare a executării contractelor noastre comerciale pot fi documente care reprezintă procese de afaceri, evaluări a sistemelor informatice sau alte documente confidențiale care sunt predate clientului de îndată ce este aprobată versiunea finală. SAGE BPM Consulting pastrează aceste documente la sediul societații pe medii de stocare izolate, fără acces la Internet.
Colectăm date de contact, respectiv număr de telefon si adresă de email ale reprezentanților unor clienți potențiali, pe care îi contactăm personal în vederea stabilirii de contracte comerciale, fără a utiliza metode de marketing direct, sau alte metode si tehnologii de profilare a persoanelor vizate.

CUI TRANSMITEM INFORMAȚII DESPRE DUMNEAVOASTRĂ

Informațiile dumneavoastra sunt confidențiale pentru noi și indiferent de natura lor nu sunt transmise altor persoane sau organizații.

CUM PROTEJAM INFORMAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ

Informațiile dumneavoastră sunt stocate pe echipamentele IT&C ale societății, respectiv pe laptop-urile companiei.
Informațiile stocate sunt majoritar date de afaceri, care nu conțin date cu caracter personal despre dumneavoastră.
Contractele comerciale semnate care conțin date cu caracter personal despre administratorii si reprezentanții legali ai societății dumenavostră sunt păstrate exclusiv in format tipărit la sediul SAGE BPM Consulting.
În cazul în care situația impune transferul de date cu caracter personal folosim metode de pseudonimizare.

ACTUALIZAREA POLITICII DE CONFIDENȚIALITATE

Această politică de confidențialitate va fi actualizată ori de câte ori vom introduce noi măsuri tehnice sau organizatorice de protecție a datelor.

CONTACT

SAGE BPM Consulting pune un mare accent pe protejarea informațiilor dumneavoastră, atât a datelor de afaceri cât și a datelor cu caracter personal, de aceea vă încurajăm sa ne contactați ori de câte ori aceste aspecte vă ridică semne de întrebare.
Puteți să ne contactați pe adresa de email: office@sagebpm.ro sau la numărul de telefon 0744 356287.